Monday, November 1, 2010

'Saw 3D' Clenches Friday Box-Office Crown

Laatste flick in foltering franchise harken in $9 miljoen.
Door Mawuse Ziegbe


Een scène uit "Saw 3D"
Foto: Een grotere boot/Serendipity Productions/twisted Pict

"Zag 3D," de nieuwste aflevering in de mega-succesvolle, snagged horror-serie, de hoogste vlek op het bespreek bureau van vrijdag.De erfenis van de Jigsaw overlapt dodelijke leven op beurtelings de marteling franchise van laatste scherm, plukken tot 9 miljoen dollar openingsdag.

Koorts films gehouden de hoogste twee vlekken als bioscoopbezoekers voorbereid voor de Halloween week end."Paranormale activiteit 2," die barstte in theaters vorige week met meer dan 40 miljoen dollar, nam de tweede plaats slot vrijdag met 5,8 miljoen dollar. De creepfest ging in het week end met een totale geschatte overeenstemmen van bijna 55 miljoen dollar.

De actie-komedie "Red" bleef een sterke pick onder bioscoopbezoekers, komen in de derde plaats. De moordenaar-aangedreven ravotten, die scherm zwaargewichten Helen Mirren en Bruce Willis sterren, maakte 3,4 miljoen dollar. De figuur ups de film van de totale geschatte afstand tot iets meer dan $51 miljoen.

De stunt-gepropt, prankster behemoth "Jackass 3D" zijn looppas in de Box-Office top vijf voortgezet.De "Jackass" guys nieuwste aflevering van buitenissig trucs vierde plaats vond, en rake in ongeveer 3. 1 miljoen dollar op vrijdag.De totale geschatte bruto van de film nu op ongeveer 96 miljoen dollar.

Het bovennatuurlijke drama "Hiernamaals" landde in de vijfde plaats sleuf.Versterkt door een oprechte prestatie van Hollywood dieren arts Matt Damon als een psychische omgaan met de gevolgen van zijn unieke talent, volgt de film het leven van drie mensen worstelen met hun relatieve proximities naar het hiernamaals.De flick snagged ongeveer 2 miljoen dollar vrijdag;een figuur die hobbels van film totale afstand tot ongeveer 18 miljoen dollar.

Check out alles die hebben we op "Saw 3D," "para nor mal Activity 2", "Red."

Voor het breken van nieuws, celebrity kolommen, humor en meer — de klok rond bijgewerkt — bezoek MTVMoviesBlog.com.



View the Original article
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails