Sunday, November 7, 2010

Birdman Calls Lil Wayne's Absence A 'Left Turn'

De Cash Money baas vertelt 'Nicki en Drake is kunnen groeien,' MTV News van hoe YMCMB familie rally terwijl Wayne gegaan was.
Door Hillary Crosley, met de rapportage door Jayson Rodriguez


Beyonce
Foto: MTV News

Zijn Young Money / Cash Money familie boord in zijn afwezigheid tot Lil Wayne ten slotte Links Rikers Island op donderdag, maar de bemanning vertelt MTV News ze miste de MC nogal tijdens zijn acht maanden van opsluiting.

"Hij is mijn zoon, zodat u altijd gaan missen een geliefde," vertelde Birdman ons in oktober."Op hetzelfde moment doen we wat we graag doen. Werk hard, houden de muziek Poppin ' en we allemaal opgewonden dat hij heeft over te komen thuis een minuut. Hij is blij.Hij wil om uit die plaats."

Beyonce toegelaten dat de MC'S gevangenis verblijf zet een kramp in het kamp plannen.

"Iedereen gewoon hard werken, energiek over hem over te komen thuis," het Cash Money hoofd zei."We werkten, maar hem zijn gegaan-dat was gewoon een linksaf in het leven.Wij iets dergelijks niet verwachtte maar we hadden om het te behandelen."

Terwijl Lil Wayne weg was, van zijn label merk bleef groeien, versterkt door de opkomst van Drake en Nicki Minaj als de leiders van de Young Money rooster. De beweging bleek te zijn benen, zei baby.

"De"Free Weezy"campagne [heeft] al echte natuurlijke," legde hij uit. "De manier waarop Nicki en Drake is kunnen groeien, maar op hetzelfde moment ze ervoor zorgen dat zelfs als hun sterren helderder krijgen — zelfs [in concert] zij zeiden:" als ik zeg dit, U zeggen, "Free Weezy.'Als een zaken man krijg je te zien twee van uw mensen groeien. "

De Cash Money exec zei dat Weezy in zijn Young Money bemanning zo veel geloofde dat Birdman en zijn etiket partner, slim, had geen andere keuze dan te verwachten grootheid.

WEEZY HORLOGE

Bookmark weezywatch.mtv.com voor MTV News complete, 24-uurs dekking van Lil Wayne's gevangenis vrij en de daaruit voortvloeiende homecoming vieringen.

"Het is echt van het hart;Ik waardeer wat hij deed voor hen [door] zegen van hun leven.Wij niet verwachtte niets anders, maar om te zien dat ook zal gebeuren, "Birdman voortgezet, nadenken over Drake en Nicki van succes."Om te zien hoe Drake gaan warm, Nicki groeiende warm... Tyga, twist, alle van hen... Wayne didnt get om dit te zien.Dit alles kwam uit in de paar maanden was hij weg."

Met Drake's Thank Me Later en Nicki van talrijke gasten functies naast kunstenaars zoals Ludacris en Trey Songz, Young Money / Cash Money oordeelde de Billboard R&B/Hip-Hop grafiek in 2010.Nu dat Lil Wayne gratis is, kan hij eindelijk voldoen aan de dromen van de man die hem noemt "zoon."

"Ik wil hem om te zien iedereen werkt, iedereen zet in hard werken," baby gesloten."We goin'in.Ik zou graag zien ze gaan en oefenen hun visie.Zo zijn er dingen die ze willen om te doen en de artiest die ze willen.Ik ben trots op ze werken hard en wanneer hij krijgt back home, hij gaat om te springen terug in en doen wat hij doen. "

Stick met MTV News hele week end voor actuele rapporten over Lil Wayne's gevangenis release als we hem uit Rikers Island naar zijn vieringen thuis en daarbuiten volgen.Volg ons op Twitter @ MTVNews voor instant updates en bladwijzer weezywatch.mtv.com voor volledige, 24-uurs dekking.

Related VideosVerwante foto'sVerwante artiesten

View the Original article
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails